Over HARDWARE

Bij Hardware vind je alles op het gebied van elektrotechniek, installatietechniek, opslag & netwerk, beveiligingsmaterialen, power tools, gereedschap en meer.
Wij maken het mogelijk om alle materialen, onderdelen en toebehoren, hoe klein ook, in een keer te bestellen. Laat je bestelling bezorgen op je werklocatie zodat je direct aan de slag kan.
Ons aanbod is zeer uitgebreid en samengesteld door vakspecialisten. Bij de keuze van ons ruime assortiment is er gelet op de juiste prijs en kwaliteitsverhouding.
Wij proberen altijd de scherpste prijs aan te bieden. Onze klanten maken vaak gebruik van onze offerte aanvraag optie. Het loont de moeite om een mail te sturen aan shop@hardware.nl zodat wij de gewenste producten voor jou bij elkaar kunnen zoeken tegen de meest gunstige tarieven.

Hardware is een enthousiast team van vakspecialisten op het gebied van Elektro- en Installatietechniek. Wij doen wat we beloven en werken graag servicegericht. Ons hoofdkantoor zit in het prachtige Varsseveld. Hier werken onze accountmanagers die je gerust mag bellen of mailen voor een offerte aanvraag maar ook wanneer je specifiek advies over een product wenst.