Items: 0 Totaal € 0,00

0314-674190

Van Lien noodverlichting

Van Lien noodverlichting
Noodverlichting heeft een onafhankelijke voeding en treedt in werking wanneer de voeding voor de normale verlichting wegvalt.
%manufacturer% %part_number%
Vraag nu een offerte aan met laagste prijs garantie via offerte@hardware.nl - wij zoeken uit wat u nodig heeft - u ontvangt binnen 1 uur uw offerte op werkdagen
Wat betekent "ZT" bij Van Lien noodverlichting?
ZT bij van Lien Noodverlichting staat voor ‘’zelf test’’. Dit betekend dat de noodverlichting gaat knipperen als iets mankeert aan de noodverlichting. Het betekend ook de armatuur 1 mal per jaar automatisch de batterij helemaal leeg trekt van de noodverlichting zodat de batterij langer mee gaat (regelmatig leegtrekken is beter voor een batterij). Als u een armatuur koopt zonder “zelf test” betekend dat voor onderhoud dat u de stroom moet uitzetten en vervolgens kijken of de armaturen nog 1 uur branden (het is de bedoeling dat een armatuur nog 1 uur blijft branden na stroomuitval). Dit is best omslachtig. Voor een kleine meerprijs is het dus verstandig om te kiezen voor een armatuur met een zelf-test functie.
Wat betekent DZ bij Van Lien noodverlichting?
"DZ" betekent dubbelzijdig, dus een pictogram wat te zien is van 2 kanten. Bij voorbeeld een plafondarmatuur (dubbel) in plaats van een wandarmatuur (1 zijde).
Wat betekent "Inclusief controlebouwsteen" bij Van Lien noodverlichting?
Inclusief controlebouwsteen betekent dat er armatuur een controle-element ingebouwd heeft waarmee deze gekoppeld kan worden aan een ‘’controller’’. Voor grote bedrijfspanden kan dan centraal op 1 plek de noodverlichting worden gecontroleerd.

There are no products matching the selection.