Items: 0 Totaal € 0,00

0314-674190

Betalingsmogelijkheden en prijzen

Voor verzending binnen Nederland berekenen wij € 7.81 (excl. btw) € 9.45 ( incl. btw).  De prijzen zijn vermeld exclusief en inclusief BTW bij elk product op de website.

Voor verzending buiten Nederland zoeken wij voor u de goedkoopste aanbieder en informeren u over de kosten.
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf te laten ophalen door een koerier naar keuze. Bij zeer zware producten zoals wasmachines, koelkasteneen grote TV's berekend DHL of  Post NL een toeslag van ca  € 55 (incl Btw) voor het  verzenden incl. transportverzekering. Hierover kunt u later nog een mail ontvangen met het bedrag dat er nog moet worden betaald. 

 Metaal toeslag

de getoonde prijzen op de website zijn altijd exclusief de geldende metaaltoeslagen van de dag.

Bij sommige producten waar metaal inzit ( denk aan kabel, kabelschoenen, moeren, electrische componenten enzv.) zal er een metaal toeslag worden naberekend. Dan ontvangt u van ons een e-mail met de definitieve prijsopgave.

I-Deal

i-dealMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.

Bank

bankKiest u voor deze methode dan ontvangt u per e-mail uw proforma factuur. Het bedrag kunt u dan per bankoverboeking overmaken. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling binnen is.

PayPal

paypalPaypal is een wereldwijd bekende betalingsmethode. Paypal makt online shoppen veilig en makkelijk. Voor deze service berekenen wij een extra toeslag van 2%. Deze 2% wordt op uw factuur toegevoegd en dekt een klein gedeelte van de bijdrage die wij aan Paypal betalen.

Credit Card: Visa & MasterCard 

credit cardBetaal veilig met uw krediet kaart. Hiervoor berekenen wij een extra toeslag van 2%. Deze 2% wordt op uw factuur toegevoegd en dekt een klein gedeelte van de bijdrage die wij aan Visa betalen.

 

Rembours met pinpas of Contant

rembours met pinpasU kunt betalen contant of met pinpas bij de levering. Daarvoor vragen wij een aabetaling van 10%. Wij berekenen 35 euro extra kosten voor deze service die in regel alleen bij grote bestellingen wordt gebruikt. Wij komen dan met onze eigen koerier de goederen afleveren. U ontvangt na bestelling een proforma factuur voor de aanbetaling

 

Op rekening voor bedrijven

op rekening voor bedrijvenU plaatst uw order en betaald na levering binnen 30 dagen ( in sommige uitzonderingen binnen 60 dagen). Bedrijven vragen wij bij een eerste bestelling om ons een uittreksel van de KVK toe te laten komen.

Bestellen kan op verschillende manieren. 1 op onze website www.hardware.nl 2. Per fax op 0314 – 663488. 3. Per e-mail naar shop@hardware.nl 4. Per telefoon op 0314-674190. 5. Per Live Chat op onze website. 6. Met smartphone op mobile.hardware.nl. 7. Per post naar Hardware.nl, Ulenpasweg 2F2, 7041 GB, ‘sHeerenberg. Afhankelijk van de gekozen methode betaald u vooraf of na levering. Op rekening orders zijn bestellingen onder voorbehoud van goedkeuring door de directie. Soms vragen wij eerst een aantal bestellingen met betaling vooraf.

.

Zelf afhalen

zelf afhalenU kunt ervoor kiezen om uw bestelling bij het afhalen te betalen. Contant of met Pinpas.  In sommige gevallen vragen wij een aanbetaling van 10% voor eventuele reservering van het product. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf te laten ophalen door een koerier naar keuze.