Items: 0 Totaal € 0,00

0314-674190

Betalingsmogelijkheden en prijzen

Voor verzending binnen Nederland berekenen wij €7.81 (excl. btw) €9.45 (incl. btw).  De prijzen zijn vermeld exclusief en inclusief BTW bij elk product op de website.

Voor verzending buiten Nederland zoeken wij de goedkoopste aanbieder voor u en informeren u over de kosten.
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf te laten ophalen door een koerier naar keuze. Bij zeer zware producten zoals wasmachines, koelkasten en grote TV's berekent DHL of Post NL een toeslag van ca. €55 (incl. btw) voor een zending incl. transportverzekering. Hierover kunt u later nog een mail ontvangen met het bedrag dat er nog moet worden betaald. 

Metaaltoeslag

De getoonde prijzen op de website zijn altijd exclusief de geldende metaaltoeslagen van de dag.

Bij sommige metaalhoudende producten (denk aan kabel, kabelschoenen, moeren, electrische componenten enz.) zal een metaal toeslag worden naberekend. Dan ontvangt u van ons een e-mail met de definitieve prijsopgave.

I-Deal

i-dealMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Wij maken gebruik van Buckaroo als onze Online Payment Service provider.

Bank

bankKiest u voor deze methode dan ontvangt u per e-mail uw proforma factuur. Het bedrag kunt u dan per bankoverboeking overmaken. De bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling binnen is.

PayPal

paypalPaypal is een wereldwijd bekende betalingsmethode. Paypal makt online shoppen veilig en makkelijk. Wij maken gebruik van Buckaroo als onze Online Payment Service provider

Credit Card: Visa & MasterCard 

credit cardBetaal veilig met uw kredietkaart. Wij maken gebruik van Buckaroo als onze Online Payment Service provider

 

Rembours met pinpas of Contant

rembours met pinpasU kunt contant of met pinpas betalen bij levering. Daarvoor vragen wij een aanbetaling van 10%. Wij berekenen 35 euro extra kosten voor deze service die in de regel alleen bij grote bestellingen wordt gebruikt. Wij komen dan met onze eigen koerier de goederen afleveren. U ontvangt  een proforma factuur voor de aanbetaling na bestelling.

 

Op rekening voor bedrijven

op rekening voor bedrijvenU plaatst uw order en betaalt na levering binnen 30 dagen (in sommige uitzonderingen binnen 60 dagen). Bedrijven vragen wij bij een eerste bestelling om ons een uittreksel van de KVK toe te laten komen.

Bestellen kan op verschillende manieren. 1 op onze website www.hardware.nl 2. Per fax op 0314–663488. 3. Per e-mail naar shop@hardware.nl 4. Per telefoon op 0314-674190. 5. Per Live Chat op onze website. 6. Met smartphone op mobile.hardware.nl. 7. Per post naar Hardware.nl, Ulenpasweg 2F2, 7041 GB, ‘s Heerenberg. Afhankelijk van de gekozen methode betaald u vooraf of na levering. Op rekening orders zijn bestellingen onder voorbehoud van goedkeuring door de directie. Soms vragen wij eerst een aantal bestellingen met betaling vooraf.

.

Zelf afhalen

zelf afhalenU kunt ervoor kiezen om uw bestelling bij het afhalen te betalen. Contant of met pinpas.  In sommige gevallen vragen wij een aanbetaling van 10% voor eventuele reservering van het product. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling zelf te laten ophalen door een koerier naar keuze.