Items: 0 Totaal € 0,00

0314-674190

Retourvoorwaarden -Kan ik een product retourneren?

retourvoorwaardenU kunt voor alle producten die u bij ons heeft gekocht een retouraanvraag doen. Er is een onderscheid in RMA- (Return Merchandise Authorisation) retouren en CMA- (Commercial Merchandise Authorisation) retouren.

Een consument kan binnen 14 dagen na ontvangst een aanvraag indienen voor retour zonder opgaaf van redenen, daarna heeft de consument nog 14 dagen om de zaak terug te sturen. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij beoordelen tot welke groep uw aanvraag behoort en zullen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn, en ontvangt u van ons een email met de wijze waarop u het product retour dient te sturen.

Nadat het product in goede orde door ons is ontvangen zal tot creditering van het volledige aankoopbedrag (inclusief verzendkosten) van het artikel worden overgegaan.

Bij goedkeuring van uw aanvraag volgt er een creditering  uiterlijk binnen 14 dagen waarbij u uw geld terug krijgt. Deze termijn start op het moment dat u als consument het artikel retour stuurt, of aangeeft retour te gaan sturen.

Wij accepteren (nemen aan) altijd een retourzending. Bij eventuele schade of een ongefrankeerde zending, kunen wij  kosten in rekening brengen. 

Hoe kan ik een retouraanvraag indienen?

1) Log in op onze website
2) Ga naar de lijst met uw bestellingen en klik op de bestelling in kwestie 
3) Boven rechts ziet u een link naar ''retour zending''. Klik hier op en vul het formulier in.

Hoe handelen wij uw retour af?

1) Nadat uw zending door is ontvangen volgt er een controle
2) Wij controleren of er is voldaan aan de richtlijnen, of de aangevraagde producten ook daadwerkelijk de producten zijn welke zijn opgestuurd en er geen sprake is van producten welke fysieke schade hebben ten gevolge van foutief gebruik
3) Bij goedkeuring van uw aanvraag volgt er een creditering waarbij u uw geld terug krijgt.

Herroepingsrecht voor consumenten

Informatie over de herroepingsrecht voor consumenten alsmede een retourformulier kunt u vinden onder INFO en dan de link ''herroepingsrecht" http://hardware.nl/info/herroepingsrecht